Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond 

Strävhårig tax (normal)

 

RENSLINGANS BLOGG

Stockholms Hundmässa

Det blev en mycket trevlig och framgångsrik helg på Stockholms Hundmässa i år. Tre juniorer från vår kennel visades: Belle,  och syskonen Denzell och Donna som rest långt uppifrån norr. Här ovan syns Belle tillsammans med Renslingans Donna i ringen. Båda fick Excellent med ck och fin kritik. Därefter var domaren tvungen att välja någon av dem till Svensk Juniorvinnare-17, och denna gång blev det Belle. I konkurrensklassen om bästa tik som följde blev Belle 2:a tik och Donna 3:e. Inte illa för våra juniorer.

För unge Renslingans Denzell blev det full jackpot, när han först blev Svensk juniorvinnare-17 och därefter Svensk vinnare -17 mot en hane i championklass, och slutligen BIM. Tror matte Lena var mer än rörd och något chockad. Denzell själv tycktes ta det hela med ro.

Under båda utställningsdagarna hade drentklubben en rasmonter på mässan som den helt fantastiska familjen Lidgren höll i.

Många intresserade människor kom förbi och ville veta mer om vår ras.

Ibland blev det trångt kring montern, men Cleo och Dinie höll ställningarna och bjöd in till klappar och gos, medan Johan och Åsa informerade om rasen och dess funktion.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)