Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Sex små individer

2013-06-03

Tänk att  man så tydligt ser skillnad mellan individ och individ redan när de är riktigt små. Innan de ens har öppnat ögonen eller kan höra något har de redan en personlighet. 

Möt våra fantastiska små nytillskott:

BARRY

Stor och cool som en filbunke. Han äter och då äter han med råge, sedan går han och lägger sig, gärna en bit bort för sig själv. Då kommer de andra och kryper upp intill honom.

BRENDA

Vår förstfödda i kullen. Gör inte så mycket väsen av sig och är (än så länge) lagom i det mesta.

 

BOWIE

Mörkast i kullen, men hans bruna päls är än så länge aningen ljusare i tonen. En ettrig liten pojke som vet att ta för sig.

BONNIE


Inte störst, men tar igen det med sin otroliga drivkraft. År alltid snabbast till tutten och kommer hon inte åt klättrar hon över de andra och ålar sig in till en plats.

BENNIE

Sist född i kullen och idag klart störst. En bufflig ung man som tar för sig, men också gärna ligger och gosar med sina syskon. Har redan försökt att ställa sig upp på benen, om än mycket kort.

BESS

Jämnstor och på många vis lik Brenda, även om hon nog låter lite mer. Klättrar gärna över de andra när de sover och rullar runt, för att sedan krypa tätt inpå dem och somna.

Det ska bli spännande och följa valparna under veckorna som kommer och se om de egenskaper vi skymtar håller i sig, eller om de kommer att utvecklas åt ett helt annat håll. Nu dröjer det inte länge förrän ögonen så sakteligen börjar öppnas och en helt ny fas i deras liv börjar!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)