Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Grattis Ilse 7 år!

2015-01-04

Åren går och den gulliga lilla valp vi hämtade från Nederländerna har hunnit bli en snygg och erfaren dam. Idag fyller Ilse 7 år och mycket har hänt och mycket har vi varit med om under dessa år. Så många härliga upplevelser tillsammans - och många fler ska det bli!

Och visst känner man igen henne från dessa bilder, 8 och 9 veckor gammal. Redan då en nyfiken och bestämt fröken, redo att utforska världen.

Så här ser hon ut idag när hon tar sig fram i snöiga marker. Timme efter timme kan hon springa med bara någon kort paus, särskilt om hon vet att det kan finnas fågel i närheten.

Hon är vår första drent, den hund som fick oss såld på rasen. En underbar jaktkamrat och en trogen vän till vardags. Hon har rest med oss. Varit med i alla slags miljöer. Bara man är tillsammans anpassar hon sig och är alltid lika glad - i människor, i andra djur och hundar, i att arbeta, att jaga, att åka bil, tåg, buss och flyg, bo på hotell, i fjällstugor och tält, vara i storstan och ute i vildmarken, gå på fjällvandringar i veckor och att åka båt, både stora och små. Med andra ord: hon gillar i stort sett allt, bara hon får vara med.

Förutom kanske att behöva sitta och vänta på att äta en smaskig födelsedagshundtårta bara för att matte ska ta en bild. Då hamnar öronen långt bak och Ilse får en ledsen blick. "Får jag inte snart, får jag inte, snälla matte, snälla du ..."

Och det får Ilse så klart, medan alla i huset säger "hipp hipp hurra!!!"

Antal kommentarer: 1

2015-01-04 19:41:31 - viggo

Grattis morsan(inlove)
Hoppas du får många ben:P
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)