Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Merel BIR med CK

2013-05-19

Idag var vi på specialklubbarnas officiella utställning i Östersund. En fantastiskt solig och varm dag med temperaturer upp till 27-28 grader. Det är man inte bortskämd med i den här delen av landet! Merel fick utmärkta omdömen och blev BIR med CK, denna hennes första utställning i juniorklass (valpklass stambokförs ju inte).

Framför allt ser vi det som bra träning. Ingenting lär en hund att ta det lugnt och göra rätt på en utställning som att vara där i ung ålder och vänja sig vid miljön, alla hundar och alla människor. Hur annars ska man förstå att det är kul att springa runt i en ring med en massa andra hundar, och konstiga domartyper som ska känna på en och titta på ens tänder? Idag gjorde Merel riktigt väl ifrån sig och väl hemkomna är vi alla ganska mosiga i huvudet, efter att ha gått upp mitt i natten, kört totalt 450 km och stått ute i gassande sol hela dagen.

Hemma ligger Ilse, tjock som en tunna, och tar det väldigt lugnt hemma på köksgolvet, där det faktiskt är svalare än ute. Vi väntar med spänning. Bara några dagar kvar nu.

Antal kommentarer: 3

2013-05-19 22:27:32 - Evis

Stort grattis till Merel!(star)

2013-05-19 23:08:10 - Lotta/Levis

Grattis Merel, du är både vacker och klok:D
Oj,:O det är en rejäl mage hon har Ilse, hon längtar nog också efter att valparna kommer(inlove)

2013-05-21 21:21:49 - Lisa, lisa@tallmora.se, www.tallmora.se

Grattis till Merel och såååå spännande med valpningen så nära. Lyckönskningar om att allt ska gå bra(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)