Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Ilses valpar i Östersund på 1-årsdagen

2014-05-26

I söndags fyllde Ilses B-valpar 1 år och för att fira samlades halva kullen i Östersund redan på lördagen för att utbyta erfarenheter, träna, träffas och umgås. För ovanlighetens skull hade vi maximal otur med vädret, för på lördag eftermiddag brakade ovädret loss med skyfall och åskoväder och sedan fortsatte det att regna oupphörligt hela helgen.  Det blev ändå en trevlig lördag och en väldigt god middag tillsammans på stan! Här ovan syns från vänster: Ilse och matte, Aicka (Bonnie) och Lars, Storm (Bennie) och Jennifer, och Bowie och Sannah.

Lagom till söndagens utställning i SKFs regi i Östersund blev det dock närmast vinterkallt. Ändå var vi tappert där till slutet, genomkalla och blöta hundar ställdes ut kring kl. 13.30 för en domare som helst verkade vilja få ett snabbt slut på dagen. Här syns snyggingarna Storm och Bowie när de gör sin runda i juniorklass, hanar.

Fina Aicka var på sin första utställning och klarade den nya miljön förvånandsvärt bra. Liksom sina bröder fick hon fina omdömen från domaren Arvid Göransson och även om ingen tilldelades ck denna gång (en blöt och kall hund visar inte upp sin bästa sida, som domaren sa) ansåg han att alla har potential inför framtiden. Med annat väder hade det blivit mer av en "picnic", men det var ändå härligt att träffas och ses på denna speciella dag.

Grattis till er alla! Även ni valpar som inte kunde vara med och förhoppningsvis firade er stora dag på soligare ort.

Här Brenda, som bor i Sankt Petersburg.

Viggo i Trollhättan.

Och Tuva i Södra Norge.

 

Jättegrattis på 1-årsdagen till er alla från stolta uppfödare. Vi ser fram emot att följa er lång tid framöver!

 

Antal kommentarer: 2

2014-05-27 01:43:57 - May Britt Berdal, mayberdal@gmail.com

Takk for en triveli helg :) Blir nok flere utstillinger på Aicka,morsom opplevelse :) Aicka var trøtt og sliten etter en helg med mange nye inntrykk,sovnet på plassen sin med en gang vi kom hjem :)
Klem

2014-05-27 18:53:57 - Elisabeth

Tack själv! Hoppas vi ses i början av juli!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)