Renslingans Kennel

Drentsche Patrijshond

 

RENSLINGANS BLOGG

Fina Storm i Norge

2015-02-14

Det är alltid lika roligt att få rapporter om hur det går för valparna (B-kullen har nu hunnit bli 20 månader gammal). Plus att få lite bilder så klart. Här syns Renslingans Bennie, "Storm", i full fart genom snön.

Storm bor i Mo-i-Rana i norra Norge tillsammans med Jennifer och Thomas och nytillskottet Magnus, som han gärna ligger bredvid och vaktar. Om Magnus vaknar när han sovit och mamma och pappa inte hör, då kommer Storm och säger till!

Storm är en unghund med mycket spring i benen och mycket energi. Det fina är att han som många drentar har en på och av knapp - ute är det fullt ös, inne kopplar man av och tar det lugnt.

Storm tränar ganska mycket, både grundlydnad, fågel och apport. Att gripa, hämta och lämna har han haft väldigt lätt för. Det norska apportbeviset tog han i somras och det gick som en dans.

Så här såg det ut när Storm var på fågelträning i Sverige. En mönsterbild på hur det ser ut när en drent står.

Under hösten har Storm varit med på flera ripjakter. Han är en fantastisk fågelfinnare, men kan ibland vara lite ungdomligt het. Bra egenskaper tycker vi för en unghund, hellre behöva hålla tillbaka än sporra en hund som inte vill. Vi ser fram emot att följa Storms utveckling och är övertygade om att han kommer att gå en fin framtid till mötes som vuxen hund.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)